Dags att vara ärlig
Jag har länge funderat på om jag ska skriva detta inlägg eller inte men har nu bestämt mig för att vara ärlig mot mig själv och våga erkänna att jag har ett problem och att jag behöver hjälp. Det här är mig historia.
 
Jag har sedan jag var runt 13-14 år gammal haft en osund relation till mat. När jag var i den åldern så var jag smal men jag tränade cheerleading och handboll så jag var väldigt muskelös. Men jag såg det som att jag var tjock. Jag kunde inte se skillnaden. Jag ville även vara flyer på cheerleadingen, vilket är hon som flyger runt i luften. Men jag var bas så mitt jobb var att kasta och lyfta den lilla smala personen som jag hade som flyer. Sen gjorde jag misstaget (som för övrigt inte alls är ett misstag) och berättade detta för några av mina lagkamrater. Jag berättade alltså att min dröm som 13åring var att vara flyer, en dröm jag visste inte skulle bli sann men det var en dröm. Responsen jag fick var i liknelse av " Va? Du kan ju inte vara flyer du är ju för stor" och "Hahah, men Emmelie, du är ju tjock". Att som 13 åring få höra detta förändrade mig helt.

Detta är jag när detta började.

 
 
Jag kommer att berätta min historia i delar så att man orkar läsa för annars kommer det att bli som en hel bok och det orkar ingen läsa i ett inlägg.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress