Dags att vara ärlig del 2
Jag har länge funderat på om jag ska skriva detta inlägg eller inte men har nu bestämt mig för att vara ärlig mot mig själv och våga erkänna att jag har ett problem och att jag behöver hjälp. Det här är mig historia.
 
Jag hade erkänt min dröm om att vara flyer och det föräldrade mig. Jag började se mig själv som stor, tjock, fet och ful. Jag började medvetet tänka mer vad jag åt, hur ofta jag åt och hur mycket jag åt. Och jag som idrottade så mycket som gjorde då så märkes det direkt att något var fel. Jag har idrottat hela mitt liv och tetsat alla olika möjliga sporter men cheerleading och handboll var de jag fastnade för. När detta började höll jag på med båda sporterna. Jag tränade 5 dagar i veckan och älskade det. Och eftersom jag tränade så mycket så åt jag när jag var hungrig och jag år mycket, för att min idrottande kropp behövde det. Men något slet slint i huvudet efter dessa kommentarer ifrån mina lagkamrater. Jag har alltid haft en väldigt öppen relation med mina föräldrar så jag pratade med dem om allt ganska direkt. De hade även märkt själva. Jag försökte tänka bort tankarna i huvudet som var osunda men som en osäker tjej som precis kommit in i tonåren så var det svårt. Jag började gå ner i vikt och blev allt svagare vilket märktes i mina idrotter. Detta hade blivit ett riktigt problem.

Detta är jag under denna period.

Jag kommer att berätta min historia i delar så att man orkar läsa för annars kommer det att bli som en hel bok och det orkar ingen läsa i ett inlägg.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress